Eveniment

Avertizare MAE pentru Grecia: Temperaturi ridicate, caniculare, pe întreg teritoriul ţării.

Avertizare MAE pentru Grecia: Temperaturi ridicate,...

Autor: Diana Grigore

02.08.2019, 10:48 819

Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau călătoresc în Grecia pe 2 august că temperaturile vor fi ridicate, caniculare, pe întreg teritoriul ţării.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că, pentru data de 2 august 2019, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoză de temperaturi ridicate, caniculare, pentru întreg teritoriul ţării”, transmite MAE, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Românii pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +30 210 6728879 şi +30 210 6744544, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă

MAE transmite, de asemenea, că românii care se confruntă cu urgenţe „au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă +30 6978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076”.

Totodată, instituţia „recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.meteoalarm.eu<http://www.meteoalarm.eu>, www.mae.ro<http://www.mae.ro> şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia -Călătoreşte în siguranţă- (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO