Eveniment

Avertizare Infotrafic de vreme rea. Ninsori abundente pe principalele autostrăzi. Maşinile rămân blocate

Avertizare Infotrafic de vreme rea. Ninsori abundente pe...

Autor: Departamentul Corespondenţi

29.12.2019, 08:24 337

Ninge abundent pe o porţiune a Autostrăzii Soarelui, avertizează Infotrafic. În Vaslui, o maşină e blocată pe un drum din cauza viscolului puternic, iar un TIR nu poate înainta.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova, ninge pe DN 1, între staţiunea Sinaia şi limita cu judeţul Braşov, pe alocuri este zăpadă depusă pe carosabil.

În aceleaşi condiţii de trafic se circulă şi pe DN1A, între localitatea Cheia şi judeţul Braşov. S-a depus, pe alocuri, un strat de zăpadă de 1 cm. Se acţionează cu material antiderapant, trafic redus.

În judeţul Braşov, s-a depus un strat subţire de zăpadă, ninge uşor pe DN1 şi DN 1A. Se acţionează cu material antiderapant, trafic redus.

Pe DN7, în judeţele Argeş, Vâlcea şi Sibiu, se circulă în condiţii de iarnă, ninge continuu, însă traficul este redus la această oră. Se acţionează cu material antiderapant.

Pe DN 2, pe raza judeţelor Bacău, Neamţ şi Suceava, circulaţia se desfăşoară fără probleme, în condiţii de iarnă. Valorile de trafic sunt reduse şi se acţionează cu material antiderapant.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti nu sunt precipitaţii, traficul fiind redus, iar pe tronsonul Sibiu – Deva, carosabilul este umed, fără probleme de circulaţie.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între Bucureşti şi Fundulea carosabilul este parţial umed, între Fundulea şi Lehliu Gară ninge uşor, carosabilul fiind umed, iar între Lehliu Gară şi Constanţa ninge abundent, strat subţire de zăpadă depus pe carosabil. Se circulă în condiţii de iarnă, traficul rutier fiind redus.

În judeţul Vaslui, din cauza viscolului puternic, un autuoturism este blocat pe un drum comunal din localitatea Valea Plopii. Se acţionează cu material antiderapant. Tot în judeţul Vaslui, din cauza viscolului puternic, în câmp deschis, un tir nu poate înainta în rampă. Se acţionează cu material antiderapant.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO