Eveniment

Autocarul echipei a fost implicat într-un accident cu o autoutilitară, la întoarcerea de la Mediaş

Autocarul echipei a fost implicat într-un accident cu o...

Autor: Andrei Pal

22.05.2016, 20:32 108

După primele investigaţii, soferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Caseiu, se afla oprit cu avariile pe partea stângă a şoselei. Acesta s-a pus în mişcare şi a trecut pe partea dreaptă a carosabilului, după care a intenţionat să pătrundă din nou pe partea stângă pentru a urca pe un podeţ de acces într-o curte. Şoferul dubei nu s-a asigurat şi nu i-a acordat prioritate autocarului cu fotbaliştii echipei FCM Baia Mare, care venea dinspre Dej.

În urma coliziunii dintre cele două vehicule, şoferul dubei a rămas încarcerat. Celălalte două persoane care îl insoteau n-au avut nevoie de îngrijiri. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o ambulanţă şi o autospecială de descarcerare a pompierilor.

În autocar se aflau 30 de persoane, echipa FCM Baia Mare întorcandu-se de la Mediaş, unde a disputat un meci cu Gaz Metan, dar niciunul dintre oamenii aflaţi în autocar nu a păţit nimic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO