Eveniment

Autocar cu 40 de persoane, răsturnat între Râşnov şi Pârâul Rece

Autocar cu 40 de persoane, răsturnat între Râşnov şi...

Autor: Laura Petrescu

23.06.2017, 19:02 4348

Un autocar cu 40 de persoane s-a răsturnat, vineri, între Râşnov şi Pârâul Rece, în judeţul Braşov, autorităţile declanşând plan roşu de intervenţie, după ce s-a anunţat că două persoane din autocar sunt încarcerate. Au fost chemate în sprijin ambulanţe din Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Victimele au suferit răni la nivelul membrelor.

Reprezentanţii ISU Braşov au precizat că, cel mai probabil, victimele vor fi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Tototdată, în cazul în care va fi nevoie, la locul accidentului este pregătit să intervină şi un elicopter SMURD, de la Târgu Mureş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că sunt 16 victime din persoanele din autocar, toate conştiente. Două persoane au fost încarcerate, una dintre ele având mâna prinsă sub autocar, iar la ora transmiterii acestei ştiri se intervine pentru salvarea ei.

Poliţiştii din Braşov au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

„Din primele informaţii, accidentul s-a produs între Pârâul Rece şi Râşnov, unde este o zonă cu serpentine. În autocar se aflau numai adulţi, care mergeau într-o excursie. Veneau de la Bucureşti şi mergeau către o cabană din zonă. Traficul este blocat. Cauza urmează a fi stabilită”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO