Eveniment

Atenţie şoferi. Avertizare Infotrafic: Polei, carosabil umed şi ceaţă pe drumuri din ţară

Atenţie şoferi. Avertizare Infotrafic: Polei, carosabil...

Autor: Cosmin Pirv

10.12.2020, 07:13 44

Centrul Infotrafic anunţă că joi dimineaţa nu sunt drumuri blocate din cauza depunerilor de zăpadă, dar că pe multe şosele carosabilul este umed, iar în unele zone s-a depus polei sau este ceaţă.

Centrul Iinfotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi dimineaţă pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti carosabilul este umed, sunt precipitaţii sub formă de ploaie, fără depunere de polei, pe tronsoanele kilometrice 11 - 49 şi 86 - 110.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanta şi Autostrada A4 Ovidiu – Agigea se înregistrează ploaie uşoară, fără depuneri de polei pe întreg tronsonul A2 şi A4, dar cu vizibilitate sub 100 metri între km 105 – 212 şi pe A4.

De asemenea, pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti este ploaie uşoară, fără depuneri de polei, cu vizibilitate bună.

Pe DN 1 Bucureşti – Braşov carosabilul este umed, se înregistrează lapoviţă în zona montană, iar între Cluj-Napoca şi Oradea este polei între km 542 – 550, în zona localităţii Poieni, judeţul Cluj.

De asemenea, DN 1A Ploieşti – Cheia – Braşov este acoperit cu zăpadă frământata de 0-1 cm, în zona Cheia. Pe DN 3 Călăraşi – Bucureşti se înregistrează ceaţă care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 50 metri între localităţile Lehliu-Gară şi Fundulea.

Plouă pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi ninge pe DN 67C între Rânca şi Novaci, cu depunere de polei între Şugag şi Oaşa.

Toate porturile de la Marea Neagră sunt operaţionale, anunţă Infotrafic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO