Eveniment

ATENTAT sângeros în Statele Unite. Bilanţul până la această oră

ATENTAT sângeros în Statele Unite. Bilanţul până la...

Autor: Mihai Draghici

04.08.2019, 02:28 9508

Cel puţin 19 persoane au fost ucise într-un atac armat produs sâmbătă după-amiază într-un complex comercial din oraşul El Paso, situat în statul american Texas, un suspect fiind arestat preventiv, anunţă autorităţile din SUA, citate de postul CBS News.

Bilanţul preliminar este de 19 morţi şi 40 de răniţi, au comunicat autorităţile americane în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

Un suspect în vârstă de 21 de ani, identificat drept Patrick C., a fost plasat în arest preventiv. Iniţial, primarul din El Paso, Dee Margo, anunţase reţinerea a trei suspecţi.

Sergentul de poliţie Enrique Castillo a dat asigurări că nu mai există niciun risc iminent.

Atacul armat a avut loc într-un centru comercial Walmart situat în Mall-ul Cielo Vista din El Paso, informează Fox News şi CNN.

În momentul atacului, în centrul comercial se aflau aproximativ 3.000 de persoane, care au fost evacuate. Potrivit martorilor, atacatorul a utilizat o armă de tip AK-47. Autorităţile încearcă să afle motivul atacului armat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO