Eveniment

ASEBUSS şi Federaţia Română de Fotbal lansează un program dedicat executivilor din industria fotbalului

ASEBUSS şi Federaţia Română de Fotbal lansează un...

Autor: Ramona Cornea

26.10.2021, 16:33 131

Şcoala de business ASEBUSS şi Academia Naţională de Fotbal lansează un program de management dedicat preşedinţilor, managerilor şi persoanelor cu rol executiv din cluburile de fotbal şi futsal. 

Programul este structurat sub forma unui MBA intensiv de 8 luni şi este organizat în cinci module de curs care acoperă subiecte de leadership, strategie, finanţe, marketing şi fiscalitate şi vă avea loc în perioada noiembrie 2021 – iunie 2022.

Printre obiectivele programului se numără profesonalizarea managementului şi o mai bună înţelegere a industriei fotbalului din perspectiva unei afaceri, creşterea performanţei prin înţelegerea şi aplicarea unor modele, instrumente de analiză şi informaţii despre zonele importante ale unei organizaţii, creşterea competitivititatii organizaţiei. Programul include accesul la studii de caz facilitate de profesori şi consultanţi ASEBUSS, precum şi specialişti din industria sportivă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO