Eveniment

Arena Naţională rămâne închisă, ISU nu a eliberat autorizaţia

Arena Naţională rămâne închisă, ISU nu a eliberat...

Autor: Claudiu Giurgea

15.03.2016, 15:33 4239

Din informaţiile obţinute de ProSport, Dinamo a încercat să obţină aprobarea pentru a juca meciul cu Pandurii pe Arena Naţională. Conducerea lui Dinamo a purtat discuţii cu şefii firmei UTI, care administrează Arena Naţională. Conform informaţiilor primite de la aceştia, stadionul nu se poate deschide deocamdată din cauza faptului că ISU nu a eliberat încă autorizaţia de securitate la incendiu. În plus, susţin surse din clubul Dinamo, Consiliul General al Primăriei nu a aprobat încă preţurile pentru chiria stadionului. Şedinţele Consiliului General au loc la finalul fiecărei luni.

"Astăzi, primarul Capitalei a depus documentaţia la ISU pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu! Ei vor analiza cererea noastră. E o chestiune de zile până să ne dea aprobarea, moment în care Arena Naţională poate fi deschisă. Nu pot să vă spun dacă se va juca fotbal pe stadion în week-end-ul care vine", a declarat, pentru ProSport, Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Întrebat dacă preţul chiriei a fost stabilit, oficialul Pimăriei a răspuns:

"În următoarele două şedinţe se va discuta şi acest lucru. Preţul provizoriu este deja stabilit, deci asta nu împiedică redeschiderea stadionului"

Dinamo - Pandurii, meci din etapa a treia a play-off-ului, este programat să se dispute duminică, 20 martie, ora 20:30.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO