Eveniment

Arcom construieste cladiri de 2,4 mil. euro pentru Distrigaz Sud

21.04.2004, 00:00 24



Compania Arcom va construi in Bucuresti, pentru societatea de distributie a gazelor naturale Distrigaz Sud, un complex de cladiri cuprinzand birouri, laboratoare, spatii de depozitare si o sala de festivitati, proiect in valoare de 100 miliarde lei (2,4 milioane euro). Complexul va avea o suprafata desfasurata de 6.000 metri patrati si o suprafata utila de 5.900 metri patrati, in timp ce aria construita va fi de 2.000 metri patrati, se arata intr-un comunicat al Distrigaz Sud.



Cladirile vor fi amplasate pe un teren de 15.000 metri patrati, situat in apropiere de centrul Capitalei.



"Proiectul a fost realizat de societatea Spring Bucuresti. Ansamblul va fi dotat cu sisteme de instalatii de incalzire, ventilare, climatizare (...) Cladirile vor avea sisteme de avertizare de incendiu", se mai arata in comunicat.



Arcom va realiza, de asemenea, drumurile de acces si parcarile. Lucrarile au inceput in luna martie a anului trecut si urmeaza sa fie incheiate in octombrie 2004.



Distrigaz Sud a inregistrat, in 2003, o cifra de afaceri de peste 500 milioane de euro si un profit de aproximativ cinci milioane de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO