Eveniment

Aproximativ 20.000 de oameni vor protesta miercuri în Piaţa Revoluţiei şi la Guvern

21.09.2010, 13:25 31

Aproximativ 20.000 de oameni vor protesta, miercuri, în PiaţaRevoluţiei şi în Piaţa Victoriei, nemulţumiţi de măsurile deausteritate ale Guvernului, la aceste proteste fiind aşteptatetoate persoanele care au revendicări comune, informează Mediafax.

Preşedintele CNSLR- Frăţia, Marius Petcu, a declarat, marţi,într-o conferinţă de presă, că vor fi organizate două mitinguri şiun marş, astfel că la ora 12.00 va fi o manifestare a FederaţieiSanitas urmată la ora 13.00 de un miting al CNSLR-Frăţia, iar laora 14.00 va începe marşul spre Piaţa Victoriei.

"Miercuri va fi un miting al celor nemulţumiţi, sperăm să vinătoţi cei care nu sunt de acord cu măsurile Guvernului, vizăm oparticipare mare a bucureştenilor. Dacă vor să zgâlţâie aceastăputere o pot face plimbându-se prin cele două pieţe în număr mare",a spus Petcu.

Protestarii vor fi în Piaţa Victoriei între orele 15.00 şi19.00, acţiune la care se aşteaptă o susţinere mai mare din parteabucureştenilor nemulţumiţi. Petcu a spus că aproximativ 10.000 depersoane vor veni din teritoriu.

Sindicaliştii cer revenirea la salariile din septembrie 2009,majorarea salariului minim pe economie la 750 de lei atât pentrubugetari cât şi pentru angajaţii din societăţile comerciale,stoparea disponibilizărilor în sistemul bugetar şi în sistemuleconomic, păstrarea Codului muncii şi a protecţiei salariaţilor laconcedieri colective. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO