Eveniment

Aproape a dat peste cap radarul poliţiei. Un şofer a fost prins pe Autostrada 3 cu 212 de kilometri pe oră. Ce sancţiuni a primit

Aproape a dat peste cap radarul poliţiei. Un şofer a...

Autor: Claudiu Surmei

06.08.2016, 16:00 10878

Un şofer care conducea pe Autostrada 3 Gilău – Câmpia Turzii cu o viteză de 212 kilometri pe oră a fost amendat de poliţişti cu 1.125 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile, anunţă Poliţia Română.

"Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 212 de km/h, pe Autostrada A3. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile", se arată într-un comunicat de presă emis, sâmbătă, de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost surprins de aparatul radar la kilometrul 15 al Autostrăzii 3 Gilău – Câmpia Turzii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO