Eveniment

Apple are un mesaj uriaş pentru Amazon şi Google amplasat pe clădirea unui hotel care a găzduit cel mai mare eveniment de tehnologie al anului: „Ce se întâmplă pe iPhone-ul tău, rămâne pe iPhone-ul tău”

Apple are un mesaj uriaş pentru Amazon şi Google...

Autor: Răzvan Botea

07.01.2019, 17:14 880

Apple a amplasat un mesaj imens pe clădirea hotelului care a găzduit ceea mai mare conferinţă de tehnologie a anului. Mesajul, care se întinde pe 13 etaje, spune: „Ce se întâmplă pe iPhone-ul tău, rămâne pe iPhone-ul tău”, cu un link către politica de confidenţialitate a Apple, potrivit CNBC.

Chiar dacă mesajul este despre aparatul telefonic al Apple, acesta este îndreptat către companiile cu care compania este în competiţie.

„Mesajul Apple este clar: nu vom încerca să îţi vindem datele, în timp ce Amazon şi Google o fac, chiar şi anonim”, scrie CNBC.

Amazon şi Google vor avea mai multe prezentări la CES, conferinţa anuală de tehnologie. Google şi-a triplat prezenţa la eveniment anul acesta faţă de anul trecut, cu companii care prezintă gadget-uri care au implementate asistentul vocal al Google, sau Alexa al Amazon.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO