Eveniment

Antal: UDMR nu acceptă propunerea PDL, secuii sunt destul de puternici ca să-şi apere interesele

Autor: Kiss Edit

10.06.2011, 15:59 503

Primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, spune că UDMRconsideră inacceptabilă propunerea PDL cu privire la reorganizareaadministrativă a ţării, menţionând că nici Ceauşescu nu a reuşit sădesfiinţeze Ţinutul Secuiesc, iar comunitatea secuiască e destul deputernică pentru a-şi apăra interesele.

Antal Arpad, care este şi liderul UDMR Sfântu Gheorghe, adeclarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Uniunea nu va puteaaccepta niciodată o astfel de propunere precum cea prezentată desecretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, cu privire lareorganizarea administrativă a României.

"Nici Ceauşescu nu a reuşit să desfiinţeze Ţinutul Secuiesc şinu se va reuşi nici acum. Sunt convins de faptul că aceastăcomunitate a secuilor este destul de puternică pentru a-şi apărainteresele", a spus primarul municipiului Sfântu Gheorghe.

Antal Arpad a precizat că o astfel de reorganizareadministrativă precum cea propusă de PDL nu serveşte niciintereselor României.

"UDMR nu va accepta niciodată o astfel de reorganizare", a spusprimarul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO