Eveniment

ANRC va urmari curierii

02.12.2004, 00:00 17

Companiile care furnizeaza servicii postale si de curierat vor transmite periodic Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) date statistice referitoare la activitatea lor, pentru elaborarea de analize, rapoarte si studii, potrivit unei decizii a ANRC.
Pe piata serviciilor postale din Romania activeaza, in prezent, 133 companii, majoritatea pe segmentul de curierat, insa la mai mult de doi ani de la liberalizare Posta Romana continua sa detina cea mai semnificativa pozitie.
Conform datelor furnizorilor de servicii postale notificate de ANRC, cifra de afaceri a companiilor din domeniu a fost in 2003 de 7.068 miliarde lei (188 de milioane euro).
Printre companiile autorizate sa furnizeze servicii postale se numara Compania Nationala Posta Romana (CNPR), TNT Romania, DHL International, Trans Courier Service International (UPS), Romexpress Service LTD (FedEx), Fun Courier Express, Direct Mail Solutions, Direct Mail and Press Distribution si Alo Curier Services. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO