Eveniment

ANPC anunţă controale în toată ţara după ce s-a descoperit apă de colonie vândută drept dezinfectant

ANPC anunţă controale în toată ţara după ce s-a...

Autor: Andreea Tobias

16.02.2021, 10:18 112

Apă de colonie vândută ca dezinfectant de mâini. Peste eticheta mărcii era aplicată alta cu menţiunea că este „dezinfectant de mâini”. ANPC anunţă că face controale în toată ţara pentru găsirea unor produse similare. 

Conform ANPC, în urma unei acţiuni de supraveghere a pieţei în oraşul Bucureşti au fost găsite la comercializare produse sub marca „Kolonya - eau de cologne”, prezentată drept „dezinfectant de mâini”.

ANPC a dispus tuturor structurilor sale teritoriale un control pe această temă, pentru a se depista toate produsele similare care s-ar putea afla la vânzare.

Deja, în Capitală, a fost identificată o companie care avea la vânzare apă de colonie care avea o etichetă suplimentară suprapusă, ce îl înfăţişa publicului drept „dezinfectant de mâini”.

S-a dispus operatorului economic încetarea practicii neloiale, precum şi aplicarea unei amenzi contravenţionale în valoare de 10.000 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO