Eveniment

Andreea Paul Vass: Am refuzat nominalizarea pentru Ministerul Economiei

Andreea Paul Vass: Am refuzat nominalizarea pentru Ministerul Economiei

Autor: Mediafax

07.02.2012, 22:58 1524

"Nu am de gând să fac rabat de la drumul meu echilibrat. Toate la timpul lor", a spus Vass, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

Ea le-a transmis mulţumiri colegilor din PDL care au desemnat-o şi a subliniat că decizia de a refuza nominalizarea ţine de argumente personale.

"Le mulţumesc tare, tare mult colegilor din PDL care şi-au pus încrederea în mine", a mai spus Vass, refuzând să facă alte precizări.

Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi sunt propunerile PDL pentru miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Conform surselor citate, Andreea Paul Vass a obţinut cel mai mic număr de voturi în Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca miniştri în Cabinetul Ungureanu.

Potrivit gandul.info, în principiu, liderii PDL nu au avut mari obiecţii în privinţa noilor miniştri, singura problemă fiind în cazul Andreei Paul Vass, propusă de Emil Boc, pentru a-i lua locul lui Ion Ariton. "Ce să caute la Economie când nu ştie care este diferenţa dintre watt şi volt", ar fi comentat un lider PDL nemulţumit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO