Eveniment

Andra Olar-Caragea preia conducerea CITR, parte din Impetum Group, iar fostul CEO, Vasile Godîncă-Herlea, va coordona operaţional întregul grup de firme. Pe lângă CITR, din Impetum Group mai fac parte ROCA, platformă de finanţare pentru IMM-uri, şi ROCA X, un proiect destinat start-up-urilor disruptive din piaţa de tehnologie

Andra Olar-Caragea: Mă voi concentra pe digitalizarea şi extinderea internaţională a companiei.

Galerie foto

Autor: Roxana Rosu

18.02.2020, 00:05 332

CITR, principalul jucător din piaţa locală de insolvenţă, parte a Impetum Group, a numit-o CEO pe Andra Olar-Caragea, fost coordonator al activităţii operaţionale a companiei (COO). Andra Olar-Caragea are o vechime de opt ani în cadrul companiei. „În noul rol, îmi propun să consolidez poziţia de lider în insolvenţă a CITR şi să duc mai departe obiectivele sale deja setate, puse în practică prin cele 400 de proiecte gestionate de companie anual. În strategia noastră, un rol esenţial îl va ocupa inovaţia, prin diversificarea soluţiilor şi serviciilor pe care le oferim. De asemenea, mă voi concentra pe digitalizarea şi extinderea internaţională a companiei. Nu în ultimul rând, succesul CITR se datorează forţei echipei noastre, de aceea îmi doresc să contribui la consolidarea culturii noastre noastre organizaţionale”, a declarat Andra Olar-Caragea, CEO CITR.

Noul CEO preia conducerea companiei de la Vasile Godîncă-Herlea, care odată cu crearea Impetum Group devine COO al grupului şi rămâne implicat în activitatea strategică a CITR în calitate de managing partner. „În ultimii trei ani, am luat toate deciziile importante pentru CITR alături de Andra, astfel că succesiunea ei la conducerea companiei vine natural. Mai mult, rezultatele obţinute anul trecut de echipa noastră, sub coordonarea şi supervizarea operaţională a Andrei, au fost peste aşteptări. Acestea confirmă calităţile Andrei de a coagula şi mobiliza echipa şi o recomandă ca lider talentat, bun mediator şi, poate cel mai important, un om pasionat de ceea ce face”, a declarat Vasile Godîncă-Herlea.

Andra Caragea lucrează de opt ani în cadrul CITR, iar din 2016 ea s-a implicat în managementul companiei în calitate de COO. Anterior, ea a studiat la şcoli de business din Stockholm şi Madrid. Pe lângă CITR, din Impetum Group mai fac parte ROCA, platformă de finanţare pentru IMM-uri, şi ROCA X, un proiect destinat start-up-urilor disruptive din piaţa de tehnologie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO