Eveniment

ANAF are patru noi vicepreşedinţi, printre care şi fostul preşedinte Bogdan Stan

ANAF are patru noi vicepreşedinţi, printre care şi...

Autor: Dan Straut

21.07.2017, 21:03 277

Daniel Mihail Tudor este noul vicepreşedinte coordonator al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, cu rang de subsecretar de stat. El dispune de o vastă experienţă în domeniul financiar-fiscal. Anterior numirii, a ocupat funcţia de director executiv adjunct inspecţie fiscală la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti.

Daniel Florin Anghel îl înlocuieşte în funcţia de vicepreşedinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat şi coordonator al activităţii de colectare a veniturilor publice, pe Sorin Cristian Giuvelea. Anterior numirii, Florin Anghel a ocupat funcţii de şef administraţie în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti.

Bogdan-Nicolae Stan a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al ANAF, coordonator al activităţii de inspecţie fiscală. El a ocupat funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi dispune de o experienţă profesională amplă în domeniul inspecţiei fiscale, exercitată în funcţii de conducere atât la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, cât şi la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ilfov.

Nicolae Pietrăreanu este noul vicepreşedinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, coordonator al Direcţiei Generale a Vămilor. Dânsul a ocupat funcţii importante în cadrul Vămii Române, precum cea de director al Biroului Vamal Constanţa Sud - Agigea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO