Eveniment

Alis Bărbulescu, Consiliul Concurenţei: România a implementat 12 măsuri de ajutor de stat în contextul Covid-19, cu un buget total de 9,5 mld. de euro, 0,48% din PIB

ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“

Alis Bărbulescu, Consiliul Concurenţei: România a...

Autor: Răzvan Botea

26.05.2021, 11:29 212

Alis Bărbulescu, director, Direcţia Ajutor de Stat, Consiliul Concurenţei a spus, în cadrul videoconferinţei ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“, că România a implementat, în total, 12 măsuri de ajutor de stat pentru a susţine economia în contextul crizei, cu un buget total de 9,5 mld. de euro, adică 0,48% din PIB. Gradul de realizare a măsurilor era, la finalul lui 2020, de 36%.

„În România până în prezent au fost aprobate cu aprobarea CE 12 măsuri de ajutor de stat care se află în diverse stadii de implementare. 10 dintre ele sunt implementate sau în stadiu de implementare. 9 sunt scheme de ajutor de stat şi 3 sunt ajutoare individuale ad-hoc: Blue Air, Tarom, Aeroportul Timişoara.”

Ce a mai spus Alis Bărbulescu în cadrul videoconferinţei ZF/GNP şi ReedSmith: „Ajutorul de stat în Romania înainte şi după pandemie: experienţă şi tendinţe“:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO