Eveniment

Alina Timofti, NNDKP: În 2021 nu vor fi creşteri de taxe, chiar dacă este nevoie de o colectare mai bună la bugetul de stat. Dorinţa de digitalizare a ANAF este importantă, dar digitalizarea nu înseamnă doar evitarea ghişeului

ZF/NNDKP CELF: Dispute fiscale la vreme de pandemie

Alina Timofti, NNDKP: În 2021 nu vor fi creşteri de...

Autor: Răzvan Botea

17.02.2021, 11:24 133

Alina Timofti, partener şi coordonator NNDKP Consultanţă Fiscală, a spus, în cadrul evenimentului ZF/NNDKP CELF: Dispute fiscale la vreme de pandemie că nu se aşteaptă la creşteri de taxe în 2021. Chiar dacă există discuţia creşterii colectării la bugetul de stat, în 2021 statele europene, inclusiv România, beneficiază de derogarea de la regula de deficit bugetar de maxim 3% din PIB şi în 2021.

„Este o temere cvasi-unanimă că vom vedea creşteri de taxe. Nevoia de colectare la bugetul de stat apare recurent. Nu ne aşteptăm la creşteri de taxe în 2021. Este important că avem promisiunea că modificările care vor fi, dacă vor fi, nu vor fi bruşte, pentru că acest lucru a fost o dispută aprinsă”, a spus ea.

ZF şi NNDKP, prin echipa Centrului de Excelenţă în Litigii Fiscale (NNDKP CELF), organizează astăzi, 17 februarie, videoconferinţa „Disputele fiscale la vreme de pandemiei”.

Ce a mai spus Alina Timofti la ZF/NNDKP CELF: Dispute fiscale la vreme de pandemie:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO