Eveniment

Alin Chitu, Ministerul Finanţelor: Principala problemă în atragerea fondurilor europene este adaptarea instituţiilor, inclusiv a celor private, la noile obiective asumate prin planul de rezilienţă. Trebuie să facem cu toţii trecerea de la vechiul sistem de atragere a fondurilor europene

Conferinţa ZF/NNDKP CELF: Dispute fiscale la vreme de pandemie

Alin Chitu, Ministerul Finanţelor: Principala problemă...

Autor: Răzvan Botea

17.02.2021, 10:00 206

Alin Chitu, secretar de stat în Ministerul Finanţelor, a spus, în cadrul conferinţei ZF/NNDKP CELF: Dispute fiscale la vreme de pandemie, că principala problemă în atragerea fondurilor europene este adaptarea instituţiilor, inclusiv cele private, la noile obiective asumate prin planul de rezilienţă.

„Ministerul Finanţelor este implicat prin diversele departamente care fac legătura între minister şi cei de la Comisia Europeană. Principalele probleme sunt cele de adaptarea instituţiilor româneşti, inclusiv mediul privat, la noile obiective asumate prin acest plan de rezilienţa. Vorbim de obiective din zona de mediu, de digitalizare, nişte obiective cuantificabile şi va trebui ni cu toţii să facem trecerea de la vechiul sistem de finanţare prin fonduri europene.”, a spus Alin Chitu.

ZF şi NNDKP, prin echipa Centrului de Excelenţă în Litigii Fiscale (NNDKP CELF), organizează astăzi, 17 februarie, videoconferinţa „Disputele fiscale la vreme de pandemiei”.

Ce a mai spus Alin Chitu la Conferinţa ZF/NNDKP CELF: Dispute fiscale la vreme de pandemie:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO