Eveniment

Alegerile parlamentare ar putea avea loc pe 6 decembrie. AEP a trimis Executivului proiectul care propune organizarea acestora

Alegerile parlamentare ar putea avea loc pe 6 decembrie....

Autor: Veronica Ioniceanu

03.09.2020, 10:00 94

AEP a trimis Guvernului Orban proiectul care propune organizarea parlamentarelor pe 6 decembrie. Pachetul legislativ necesar organizării scrutinului va fi adoptat în şedinţa de joi.

Şeful Autorităţii Electorale Permanente, Constantin Mituleţu-Buică, a confirmat că a trimis pe masa Guvernului un pachet de hotărâri care vizează organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie.

„Vom avea măsuri speciale cu siguranţă pentru campania electorală în continuare pentru locale, pentru ziua votării pentru alegerile locale şi pentru parlamentare, pentru că se suprapun aceste procese electorale în acest moment. Avem localele şi începem deja cu parlamentarele, deci mergem pe aceleaşi măsuri de siguranţă pentru campania electorală şi la fel dacă vom avea stare de alertă, vom avea aceleaşi măsuri”, a declarat Constantin Mituleţu-Buică.

Pachetul legislativ necesar organizării scrutinului va fi adoptat în şedinţa de joi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO