Eveniment

Agenţia de turism croaziere.net: Nu încasăm nimic din februarie, în perioada aceasta am pierdut cam 1,2 mil. lei din încasări. Agenţia de turism croaziere.net a fost fondată în urmă cu mai bine de 16 ani de antreprenorul Ioan Băsea

Agenţia de turism croaziere.net: Nu încasăm nimic din...

Autor: Miruna Diaconu

24.07.2020, 12:00 295

Agenţia de turism croaziere.net, controlată de Ioan Basea, a fost direct afectată de criza generată de pandemia de COVID-19, astfel că din luna februarie şi până acum, agenţia nu a avut încasări. Astfel, compa­rativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, agenţia de turism a pierdut cam 1,2 milioane de lei din încasări.

„Nu încasăm nimic din februarie şi restituim banii acolo unde acest lucru este posibil. Din păcate nu avem prea multe opţiuni de redresare, aştep­tăm pe de o parte ca liniile de croazieră să înceapă navigările, aşteptăm şi com­paniile aviatice să înceapă zborurile spre destinaţiile porturilor de îmbarcare sau destinaţii limitrofe. Aştep­tăm, aşteptăm, timp în care plătim chirii şi salarii“, spune Ioan Basea, fonda­torul agenţiei de turism croaziere.net, la solicitarea ZF.

Croaziere.net a fost fondată în urmă cu mai bine de 16 ani şi a ajuns să lucreze cu linii de croazieră precum Carnival Corporation, Royal Caribbean sau Norwegian Cruise Line.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO