Eveniment

Afacerile din domeniul serviciilor profesionale, plus 8% la patru luni din 2018

În primele patru luni din an, an/an, cifra de afaceri din serviciile profesionale (prestate întreprinderilor) a crescut cu 8,1% brut şi 9,4% ajustat, potrivit datelor INS. Pe serie brută, cel mai bine au crescut afacerile în informatică şi în tehnologia informaţiei (plus10,1%).

„Alte servicii furnizate în principal întreprinderilor” au avansat cu 9,4%, transporturile cu +6,9%, comunicaţiile cu 6,5%, iar activităţile de producţie cinematografică, video, programe de televiziune; difuzare şi transmitere de programe cu 4,1%.

În aprilie, comparativ cu aprilie 2017, cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor, serie brută, a crescut pe ansamblu cu 9% datorită creşterilor înregistrate la activităţile de servicii informatice şi în tehnologia informaţiei, plus15,4%, alte servicii furnizate în principal întreprinderilor, plus 9,8%, activităţile de transporturi, plus 9,1% şi la activităţile de comunicaţii, plus 3,9%. 

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.