Eveniment

Adrian Sârbu vorbeşte despre noua investiţie în media, proiectul Aleph, care a început cu Aleph News, şi spune că Ronald Lauder este unul dintre parteneri

Adrian Sârbu (dreapta) a vorbit marţi seară, la Marius Tucă Show, despre noul proiect media Aleph News, care face parte dintr-un proiect mai amplu cu mai multe canale de televiziune.

Adrian Sârbu (dreapta) a vorbit marţi seară, la Marius Tucă Show, despre noul proiect media Aleph News, care face parte dintr-un proiect mai amplu cu mai multe canale de televiziune.

03.09.2020, 00:04 2965

Aleph News este primul canal de televiziune din universul Aleph, care introduce conceptul de social television.

Adrian Sârbu a vorbit marţi seară, la Marius Tucă Show, despre noul proiect media Aleph News, care face parte dintr-un proiect mai amplu cu mai multe canale de televiziune.

Aleph News este primul canal de televiziune din universul Aleph creat de Adrian Sârbu, care introduce conceptul de social television, un produs media dedicat publicului smart, care nu se mai regăseşte în programele actuale de televiziune.

„Noi astăzi am aruncat doi termeni în piaţa media, în vlogosferă, în internet şi anume: Aleph şi social television. Ce putem face? Să-i aruncăm şi să-i lăsăm să vedem cum zboară singuri sau încercăm să-i explicăm. Eu zic să încercăm să îi confirmăm prin ceea ce facem. Şi ceea ce facem este proiectul Aleph care astăzi trăieşte prima lui iteraţie, numită Aleph News, un canal de News care va trăi o altă ipostază numită Aleph Business, poimâine Aleph Education, ajungem până la urmă şi la canalul de cultură urbană, numit Smart Tv“, a spus Adrian Sârbu la Marius Tucă Show.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO