Eveniment

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. Poliţia a deschis o anchetă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă....

Autor: Mihaela Gidei

11.06.2020, 07:03 1898

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. El se afla în cadă, iar echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul ISU.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a fost chemat să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort.

Conform Poliţiei Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la uşă sau la telefon, de mai mult timp, poliţişti ai Secţiei 12 Poliţie s-au deplasat la adresă pentru verificări.

„Au fost solicitate şi echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezenţa unor martori s-a patruns în locuinţă, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei”, precizează Poliţia Bucureşti,

Corpul neînsufleţit al lui Mărculescu a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, conchide surse menţionată.

Născut în anul 1969, Mărculescu este cunoscut în special pentru rolul lui din filmul „Liceenii”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO