Eveniment

Accident grav în judeţul Timiş: Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite. A fost solicitat elicopterul SMURD

Accident grav în judeţul Timiş: Un tânăr de 22 de...

Autor: Adriana Mit

15.07.2018, 15:44 518

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, duminică, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Timiş, fiind solicitată intervenţia elicopterului SMURD pentru transportarea unui rănit grav la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier a avut loc, duminică, pe drumul care leagă Timişoara de oraşul arădean Lipova, pe raza localităţii Alioş, din judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, la un moment dat, şoferul unei maşini, în care se mai aflau încă trei persoane, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

Maşina s-a rostogolit şi s-a oprit într-un stâlp.

În urma impactului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturism, a murit, iar celelalte trei persoane aflate în maşină au fost rănite, şoferul de 23 de ani fiind în stare gravă.

La locul accidentului a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD pentru transportarea şoferului maşinii la spital.

Celelalte două persoane, care au fost rănite uşor, au fost transportate la spital cu două ambulanţe. Poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO