Eveniment

Accident grav în judeţul Bihor: Un mort şi doi răniţi după impactul frontal între două maşini

Accident grav în judeţul Bihor: Un mort şi doi...

Autor: Vasile Magradean, Mediafax

28.10.2018, 14:58 113

O persoană a murit şi două au fost rănite, duminică, în afara localităţii Nojorid, judeţul Bihor, după ce şoferul unui autoturism a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care circula din sens opus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că victimele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean din Oradea.

”Pe DN 79, în afara localităţii Nojorid, a avut loc un accident de circulaţie. Un bărbat de 54 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oradea – Salonta, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat din Cluj-Napoca. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat, iar două persoane din autoutilitară, şoferul şi o pasageră, au fost rănite şi transportate la Oradea la Spitalul Judeţean”, a spus Dinu.

Potrivit acesteia, traficul rutier în zonă a fost blocat o perioadă, circulaţia fiind deviată pe un drum judeţean.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO