Eveniment

Accident grav în Constanţa, după ce un autocar s-a ciocnit cu autoturism

Accident grav în Constanţa, după ce un autocar s-a...

Autor: Cătălin Legănel, Mediafax

28.09.2017, 13:59 155

UPDATE Accidentul rutier dintre un autocar şi un autoturism, produs în judeţul Constanţa, în care trei persoane au murit şi alta este în comă s-a produs după ce şoferul maşinii nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul naţional, transmite corespodnentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor din Constanţa, în urma accidentului care a avut loc între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, trei din cele patru persoane aflate în autoturism au murit, iar a patra a fost rănită grav. De asemenea, alte şapte persoane, aflate în autobuz, au fost rănite, între care una mai grav.

Conform primelor date, se pare că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate la intrarea în drumul naţional. Autoturismul circula pe strada Silozului din Medgidia, iar la intersecţia cu DN22C a intrat în coliziune cu autobuzul, care circula dinspre Constanţa spre Cernavodă.

Potrivit ISU „Dobrogea”, cele 8 persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa şi la Spitalul Municipal Medgidia.


Mai multe persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Constanţa, pe DJ 222, între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, în care au fost implicate un autocar cu călători şi un autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform primelor informaţii primite din partea ISU Constanţa, în autocar se aflau 10 – 15 călători, iar în autoturism trei, persoane, acestea din urmă fiind în stare foarte gravă.

În urma impactului, mai multe persoane au rămas încarcerate, mai spun reprezentanţii ISU.

La locul accidentului s-au deplasat şase ambulanţe şi un echipaj cu medic al SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi elicopterul SMURD, dar şi un echipaj de descarcerare al ISU „Dobrogea”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO