Eveniment

A început Liga a doua. Rezultatele primelor cinci partide

A început Liga a doua. Rezultatele primelor cinci partide

Autor: Sebastian Ujica

29.08.2020, 17:28 45

În prima zi de la revenirea Ligii secunde din România au avut loc cinci partide. În cel mai tare meci al zilei, Gloria Buzău şi Concordia au încheiat la egalitate, 1-1.

Liga a doua a început cu o gafă uriaşă! Portarul celor de la Concordia a greşit grav în minutul 4 cu Gloria Buzău. A pierdut mingea când încerca să degajeze şi faza s-a încheiat cu gol. Fostul golgheter din Liga 1, Llullaku, a stabilit scorul final.

Fanii lui ASU Poli au aprins torţe la stadion vineri seară. Entuziasmul lor nu a ajutat echipa care a încheiat la egalitate, 0-0, cu CS Mioveni. Cea mai mare surpriză a avut loc la Slobozia. Gazdele de la Unirea, echipă nou promovată, au învins-o cu 1-0 pe Turris, cea care a fost la un pas de promovare sezonul trecut.

Rezultate Liga a II-a:

ACS Fotbal Comuna Recea 0-1 Miercurea Ciuc
ASU Poli Timişoara 0-0 CS Mioveni
CSM Slatina 0-1 Dunărea Călăraşi
FC Unirea Slobozia 1-0 Turris-Oltul
Gloria Buzău 1-1 Concordia.

Partidele Metaloglobus - Pandurii şi U Craiova 1948 - Ripensia nu se vor disputa în acest weekend. Potrivit FRF, la U Craiova 1948 au fost despitate şase cazuri de Covid, iar Pandurii Tg. Jiu nu a dovedit că a efectuat teste RT-PCR.

Rapid va juca duminică la Târgu Jiu cu Viitorul, în timp ce în această etapă se va disputa şi duelul Petrolul - Farul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO