Eveniment

A fost inaugurată Sala Polivalentă din Cluj Napoca. Cum arată construcţia de 70 de milioane de lei

A fost inaugurată Sala Polivalentă din Cluj Napoca. Cum...

Autor: Pro Sport

27.09.2014, 17:36 729

După stadionul Cluj Arena, oraşul Cluj-Napoca se mai poate lăuda cu un „OZN”. Sala Polivalentă, construită din temelii în decurs de patru ani, a fost finalizată, iar, astăzi, primarul Emil Boc a deschis porţile presei la cea mai modernă Sală de Sport din România.

Toate sporturile de echipe în sală, dar şi multe alte sporturi individuale îşi vor putea desfăşura activitatea aici. Primele echipe care se vor putea bucura de “noua casă” ar putea fi cea de baschet masculin U BT şi cea de handbal feminin U Jolidon. “E o adevărată bijuterie pentru sporturi şi evenimente, printre cele mai bune din Estul Europei”, a spus Emil Boc.

Boc: "Pentru mulţi ani de aici înainte va fi cea mai frumoasă şi modernă din România, dacă nu cumva şi din Centrul şi Estul Europei".

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la care lucrările au început în urmă cu patru ani, ridicându-se la 70 de milioane de lei, a fost finalizată, primarul Emil Boc susţinând că este "o adevărată bijuterie a sportului şi a divertismentului”, care va fi pentru mulţi ani cea mai modernă din ţară.

Edilul a precizat că Primăria a început procedurile de recepţie, care vor dura până în 15 octombrie, după care sala va fi pregătită pentru concertul inaugural din 31 octombrie susţinut de James Blunt.

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi imaginile pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO