Eveniment

A avut dreptate Iordănescu? Favoritul publicului la naţionala României e ignorat şi de Daum: "Nu face faţă din punct de vedere fizic!"

A avut dreptate Iordănescu? Favoritul publicului la...

Autor: Pro Sport

14.08.2016, 15:51 4649

Christoph Daum, noul selecţioner al României, a anunţat lotul cu care naţionala de fotbal a României va începe campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia din 2018. România va debuta pe 4 septembrie, pe Cluj Arena, contra selecţionatei Muntenegrului, meci care va fi şi primul pe care neamţul Daum îl va petrece pe banca tehnică.

Până atunci, neamţul a surprins cu lista convocaţilor pe care şi-au făcut loc nume inedite precum Romario Benzar, Dorin Rotariu, Răzvan Marin, Eric Bicfalvi sau Vlad Achim. Totuşi, aşa cum a făcut şi Anghel Iordănescu, Daum l-a ignorat pe unul dintre fotbaliştii ceruţi cu insistenţă la lot de către microbistul român. Florentin Matei, mijlocaşul ofensiv de 23 de ani al lui NK Rijeka, nu a primit şanse din partea neamţului, iar situaţia sa de la vicecampioana Croaţiei pare să confirme problemele pe care le acuza şi fostul selecţioner. 

Citiţi continuarea pe www.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO