Eveniment

8.000 de persoane au cerut să fie testate prin programul „Testăm pentru vacanţă"

8.000 de persoane au cerut să fie testate prin programul...

Autor: Andreea Tobias

17.07.2020, 22:13 535

8.000 de persoane au cerut, în două zile, să fie testate prin programul „Testăm pentru vacanţă", anunţă Primăria Municipiului Bucureşti. 

Conform sursei citate, proiect are un succes extraordinar: în doar două zile s-au primit peste 2.500 e-mail-uri în care s-au solicitat teste pentru aproximativ 8.000 de persoane - părinţi, copii, bunici.

După completarea formularelor necesare, toate aceste persoane vor fi repartizate la cele 12 clinici partenere, în funcţie de perioada în care au programată vacanţa.

„Astfel, cetăţenii Municipiului Bucureşti, care vor solicita în mod voluntar înscrierea în proiect şi nu se află în categoriile definiţiilor de caz, aşa cum sunt stabilite prin Metodologia de supraveghere a COVID-19, elaborată de Institutul Naţional de Sănătate Publică din România şi care urmează să călătorească în străinătate în scop turistic, se pot înscrie pentru a fi testaţi gratuit de către Primăria Capitalei, prin ASSMB, la adresa de email vacanta2020@pmb.ro”, transmite Primăria Municipiului Bucureşti.

La „Testăm pentru Vacanţă" se pot înscrie, pentru început, 9.000 de bucureşteni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO