Eveniment

7 borne de atins înainte de finala de la Singapore: Simona, prima jucătoare născută în 1991 care câştigă unul dintre cele mai râvnite titluri din circuitul WTA sau Serena, pe urmele recordului Martinei Navratilova?

7 borne de atins înainte de finala de la Singapore:...

Autor: Pro Sport

26.10.2014, 12:22 189

Simona Halep dispută a cincea finală a sezonului la ultimul turneu al lui 2014. Cu două titluri (Bucureşti şi Doha), dar şi două meciuri decisive pierdute (Roland Garros şi Madrid), Simona se află la un pas de cel mai important trofeu al carierei. Adversara sa din ultimul act al Turneului de la Singapore, care va începe la ora 13:00, Serena Williams, are procentaj de 100% în finalele din 2014, cu şase cupe adjudecate din tot atâtea încercări (inclusiv un titlu la US Open). 

Finala de la Singapore poate fi privită şi prin prisma unor repere importante pe care ambele jucătoare le-ar putea egala sau stabili, cu victoria la Turneul Campioanelor.

0 - este numărul turneelor în care Serena Williams a pierdut de două ori în faţa aceleiaşi jucătoare. Turneul Campioanelor a introdus sistemul grupelor în 2003. Competiţia celor mai bune opt tenismene ale anului, de la Singapore, şi turneul organizat săptămâna viitoare la Sofia, în Bulgaria şi câştigat în 2013 de Simona Halep, care adună opt tenismene care au câştigat titluri în circuitul WTA în ultimele 12 luni fără a se clasa în Top 8, sunt cele două întreceri al căror tablouri de concurs se desfăşoară la început în sistem de grupe.

Citiţi articolul integral pe www.prosport.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO