Eveniment

10 idei de cadouri de Crăciun pentru fanii Star Wars. Vezi galerie foto

10 idei de cadouri de Crăciun pentru fanii Star Wars

Autor: Roana Rotaru

17.12.2015, 14:57 1003
Premiera celui mai nou film din seria Star Wars, „The Force Awakens”, este considerat a fi cel mai aşteptat film al anului. La premeierea care va avea loc pe 18 decembrie, cinematografele din România nu mai bilete disponibile. Frenezia creată de „fenomenul” Star Wars a determinat fanii trilogiei să îţi dorească  să colecţioneze cât mai multe obiecte cu personajele lor prefereate. 
Iată cu ce cadouri de Crăciun ai putea să-i surprinzi pe fanii Star Wars:
 
1. Marea enciclopedie a războiului Galactic Star Wars 
 
Cu 80 de lei poţi cumpăra o enciclopedie Star Wars care cuprinde jocuri cu întrebări despre Star Wars, informaţii ciudate, dar adevarate, şi întrebari fascinante de tipul „Ştiaţi că?”. Este un cadou ideal pentru fanii Star Wars care vor să afle toate dedesubturile realizării trilogiei. 
 
2. Tricou bărbaţi Star Wars
 
Un tricou Star Wars pentru bărbaţi, pe care este imprimată o imagine cu Captain Phasma Poster poate fi găsit online la preţul de 90 de lei. Tricoul a fost fabricat în Marea Britanie, este 100% din bumbac şi este disponibil doar pe mărimea L .
 
3. Puzzle Star Wars de 1000 de piese. 
 
Cu 57 de lei poţi dărui unui fan Star Wars un puzzel de 1000 de piese care îl va ajuta să evadeze din stresul vieţii de zi cu zi, asigurându-i câteva ore de relaxare. Acest cadou nu este indicat copiilor sub 12 ani. 
 
4. Figurină Villain Trooper (78 cm)
 
Cu 210 lei îl poţi avea pe Villain Trooper în colecţia ta de figurine. Personajul Star Wars are o înalţime de 78 cm şi poate fi dăruit atât unui copil peste 3 ani, cât şi adulţilor pasionaţi de  trilogia Star Wars. 
 
5. Figurină  Kylo Ren (78 cm)
 
Un alt personaj de nelipsit din colecţia oricărui pasionat este figurina Star Wars, Kylo Ren, de 78cm. Figurina vine dotată cu o sabie, al cărui mâner este nedetaşabil, însă razele laser vin separat în pachet şi trebuie ataşate. Preţul figurinei este de 210 lei. 
 
6. Sticker gigantic Star Wars 
 
Dacă vrei să îţi decorezi camera în spriritul „Star Wars”, una dintre cele mai vizibile variante ar fi să îţi lipeşti un sticker gigant pe perete cu Darth Vader. Dimensiunea stickerului este de 92,7 x 177,8 cm şi costă 329 lei. 
 
7. Costum damă soldat Star Wars
 
Un costum de soldat Star Wars, de  damă, care este format dintr-o salopetă neagră şi elemente de armură, costă 389 lei. Costumul este disponibil în marimea XS, S şi M. Pantofii albi şi mânuşile negre nu sunt incluse în preţ.
 
8. Troler Star Wars
 
Cu 520 lei poţi cumpăra un troler ABS Star Wars Awakanes,  de culoare neagră, cu un imprimeu cu personajul Kylo Ren; Dimensiunea trolerului este de 67x42x24 cm, are un mâner fix şi unul telescopic şi o capacitate de 53 litri.  
 
9. Droid Star Wars 
 
Droidul Star Wars care poate fi manevrat printr-o telecomandă costă 549 de lei. Robotul se roteşte în orice direcţie şi scoate sunete specifice. Dimesiunea droidului este de 30 de cm şi nu este indicat a fi cumpărat copiilor sub 4 ani.
 
10. Tenişi Star Wars marca Vans
 
O pereche de tenişi marca Vans, ediţie limită cu personajul Darth Vader din Star Wars, costă în jur de 350 de lei. Mărimile mici pot fi mai dificil de găsit. 
 
 
Star Wars este un film ştiinţifico-fantastic despre spaţiul cosmic, iniţial conceput de George Lucas. Primul film din serie a fost difuzat în 25 mai 1977 de către  20th Century Fox şi a devenit un fenomen de cultură populară, răspândit în lumea întreagă.
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO