Eveniment

04 iunie 2021 – Paharul cu… visuri: Vinuri de AUR. Recomandările lui Cătălin PĂDURARU - VINARIUM

04 iunie 2021 – Paharul cu… visuri: Vinuri de AUR....

Autor: Catalin Paduraru

05.06.2021, 12:53 385

Astăzi nu vorbim despre trei vinuri anume.

Vorbim despre răspunsul la întrebarea: “ce vinuri bune mai degustăm?”

La momentul parcurgerii acestui text sunteţi la câteva minute de publicarea rezultatelor VINARIUM 2021 (https://www.iwcb.ro/registration/results.php )

Prin statutul său, consolidat în ani de muncă, VINARIUM a fost acceptat în Federaţia Marilor Concursuri Internaţionale de Vin. www.iwcb.ro/vinofed   Această puternică organizaţie oferă - în cadrul VINARIUM - un Premiu Special pentru vinul sec cu punctajul cel mai mare al Ediţiei. Iată un vin de căutat. Este uşor de găsit după afişarea rezultatelor printr-o simplă tastare pe Google “Premiul VINOFED VINARIUM 2021”, începând cu zilele săptămânii 7-13 iunie.

Alte trei premii importante sunt oferite de Federaţia Internaţională a Scriitorilor si Jurnaliştilor de Vin FIJEV. http://www.fijev.org/en/21-en/home.html

Ca membru vechi al acestei organizaţii (de vreo 15 ani), am militat pentru acordarea acestor premii pentru vinurile româneşti… din soiuri româneşti (sau preponderent din acestea).

Reprezentanţii OIV, VINOFED şi FIJEV, prezenţi la VINARIUM 2021, au validat aceste distincţii.

Vă invit ca o bună perioadă din acest an să exploraţi universul vinurilor medaliate VINARIUM (recognoscibile după eticheta suplimentară cu însemnul distinctiv, paharul judecăţii “oarbe”).

Pe rând, vom discuta despre aceste vinuri valoroase.

VINARIUM - În semn de preţuire!

 
 

Dacă vă simţiţi bine în preajma vinului, următiţi emisiunea „Fraţi de Viţă” de pe TVR2!

Sâmbăta de la 17:00 şi duminica, în reluare, de la 12:00. Bineînţeles, cu... un pahar de vin în mână!

Arhiva emisiunilor „Fraţi de Viţă” pe TVRPlus.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO