După Afaceri

Vacanţă în Grecia- Oraşul resort Sani

09 iul 2014 694 afişări
Din aceeaşi categorie

O oră şi treizeci de minute de la Bucureşti la Salonic şi încă 45 de minute cu taxiul şi gata, am ajuns. Acolo unde valurile Mării Egee întâlnesc dealurile însorite ale peninsulei Kassandra- Halkidiki, în mijlocul unui peisaj idilic, am descoperit o oază de linişte: Sani Resort, un domeniu privat întins pe 1.000 de acri, cu păduri de pini, palmieri, tufe de lavandă şi lămâiţă, trandafiri şi cactuşi, plaje întinse şi stânci prăvălite în mare. 

În mijlocul acestui paradis mediteranean se regăsesc cele 4 hoteluri ale resortului- oraş, alături de un port privat din care nu lipsesc ambarcaţiuni extravagante, restaurante gourmet, taverne, baruri cu muzică live, magazine, un cinematograf în aer liber şi un teatru de vară, trei SPA-uri şi numeroase terenuri de sport.

Sports and Fun

Principala atracţie a locaţiei rămâne însă plaja privată, ce se întinde pe o lungime de 7 km, cu nisip fin şi ape azurii, amenajată sau sălbatică. Aici te poţi bucura de numeroase sporturi nautice- canoe, wakeboarding, windsurfing, catamaran sau poţi porni într-o aventură subacvatică, la snorkeling sau scufundări. Cei care vor să rămână pe uscat, pot lua lecţii de tenis, se pot înscrie în competiţiile de baschet, fotbal sau volei pe plajă sau pot explora împrejurimile pe un mountain bike, disponibil chiar şi la dimensiuni reduse, pentru copii. Tot pentru cei mici se organizează numeroase activităţi- întâlniri cu personaje din poveşti, lucru manual, pictură, mini disco- pe grupe de vârstă şi supravegheate de personal calificat.

Clipe de relaxare

Deşi păreau tentantre, am spus pas activităţilor sportive şi am ales să petrec timp de calitate la The Club SPA- Touches Of The World, un colţişor de rai unde poţi beneficia de terapii încântătoare din jurul lumii, de la masaje tailandeze la reflexoterapii orientale şi ritualuri mediteraneene de exfoliere cu sare marină sau împachetări cu iaur şi miere. Eu am ales un masaj Made to Measure cu ulei de măsline şi uleiuri esenţiale potrivite tipului meu de piele.

GALERIE FOTO si mai multe detalii aici