După Afaceri

Tu controlezi următorul capitol al inovaţiei mobile: Samsung Galaxy Z Fold3 5G şi Galaxy Z Flip3 5G se pliază pe nevoile tale

30 aug 2021 216 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Liderii nu se nasc în vârf. Ei inovează, cresc de la generaţie la generaţie, fac alegeri conduse de dinamism, rezistă, se adaptează şi se pliază pe nevoile pieţei.

Samsung înţelege că oamenii de business ne duc spre următorul capitol al inovaţiei şi le oferă acestora instrumente flexibile, dar puternice, care aşază o lume întreagă în faţa lor.

Aşa a luat naştere cea de-a treia generaţie de dispozitive pliabile de la Samsung, o gamă premium unică ce redefineşte conceptul de smartphone.

Lumea se deschide cu Galaxy Z Fold3 5G şi Galaxy Z Flip3 5G, ambele construite în baza unor inovaţii emblematice şi cu un design iconic, ce oferă experienţe imersive fără precedent.

Fie că este vorba de un dispozitiv pentru productivitate, pentru vizionarea conţinuturilor preferate sau pentru gaming şi relaxare, modelele prezentate de Samsung în cea de-a treia generaţie de dispozitive pliabile înţelege nevoile liderilor.

 

Construit să reziste

 

Următorul tău dispozitiv pliabil Samsung este construit cu o măiestrie de neegalat şi dispune de rezistenţă la apă IPX8. Asta înseamnă că nu trebuie să îţi faci griji dacă te prinde ploaia în drumul spre casă, spre birou sau în vacanţă.

Galaxy Z Fold3 5G şi Galaxy Z Flip3 5G sunt echipate cu noua carcasă Armor Aluminium, care se traduce prin cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone.

Mai mult, ambele modele vin cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™, astfel încât nu trebuie să îţi faci griji pentru zgârieturi şi căzături accidentale.

Ecranul principal este acum cu 80% mai rezistent faţă de generaţia anterioară, datorită unei noi folii de protecţie realizată din PET extensibil şi straturi de panou optimizate pentru display.

Aşa cum liderii de business ştiu deja, cele mai bune lucruri sunt construite să reziste. Ambele dispozitive au fost supuse unui test de pliere intens de către Bureau Veritas, liderul mondial în servicii de testare, rezistând la 200.000 de plieri.

Samsung aderă la acest principiu, iar a treia generaţie de dispozitive pliabile menţine revoluţionara tehnologie Hideaway Hinge, care le permite smartphone-urilor să rămână în poziţie fixă în orice unghi pentru experienţe inovatoare prin aşa-numitul Flex Mode.

Totodată, tehnologia Sweeper îmbunătăţită ajută la menţinerea durabilităţii, întrucât praful şi celelalte particule sunt respinse acum mai eficient.

 

Lumea este a ta

Samsung a extins parteneriatele cu companii de top precum Google şi Microsoft pentru a aduce în faţa utilizatorilor un număr record de aplicaţii care se potrivesc perfect cu ecranul pliabil.

Atât modelul Galaxy Z Fold3 5G, cât şi modelul Galaxy Z Flip3 5G, le permite utilizatorilor să se bucure de conferinţe complet optimizate prin Microsoft Teams, dar şi de o productivitate fără precedent printr-un modul cu două panouri al Microsoft Outlook.

Mai mult, noua funcţie Labs oferă un plus de libertate utilizatorilor care îşi doresc să optimizeze un număr mai mare de aplicaţii pe ecranul pliabil atunci când au nevoie.

Samsung vrea să se asigure că dispozitivul tău este mai complex şi mai flexibil în fiecare zi. De aceea, compania acceptă aşa-numitul Remote Test Lab, care le oferă dezvoltatorilor de aplicaţii posibilitatea de a-şi instala şi testa propriile aplicaţii în timp real, de oriunde s-ar afla.

 

Galaxy Z Fold3 5G – următoarea generaţie de experienţe

A treia generaţie a seriei Galaxy Z Fold vine cu un design mai elegant, mai subţire şi mai uşor, pentru o portabilitate chiar mai bună decât cea a Fold2.

Când dispozitivul este depliat acesta oferă experienţe de vizionare de tip teatru pe care utilizatorii nu le-au mai cunoscut în trecut.

De aceea, poţi rămâne captivat pe deplin de conţinutul preferat care rulează pe ecranul neîntrerupt Infinity Flex de 7,6 inci, datorită tehnologiei de cameră sub ecran.

Z Fold3 vine cu o zonă de vizualizare sporită datorită pixelilor micşoraţi la maximum aplicaţi deasupra decupajului camerei, astfel încât utilizatorul poate obţine o pânză impecabilă pentru aplicaţiile preferate.

Într-un mod inovator, Samsung a reuşit să aplice o tehnologie de afişare Eco ecranului pentru a-l face cu 29% mai luminos utilizând chiar mai puţină energie.

În premieră, Samsung introduce în seria Galaxy Z îndrăgita tehnologie S Pen, cunoscută de fani încă de la seria Note.

Masivul ecran principal şi funcţiile îmbunătăţite în Flex Mode sunt exact ceea ce caută un lider de business care vrea să fie atent la mai multe activităţi simultan.

Astfel, cu dispozitivul setat la orice unghi între 75° şi 115°, poţi lua notiţe în timpul unei videoconferinţe, sau poţi verifica agenda în timp ce îţi citeşti e-mailurile, iar acestea sunt doar câteva exemple.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G este disponibil în culori precum Phantom Black, Phatom Green şi Phantom Silver.

 

Galaxy Z Flip3 5G redefineşte stilul şi distracţia

Lumea se deschide odată cu modelul Flip3 5G de la Samsung, iar posibilităţile de exprimare sunt duse la următorul nivel prin designul elegant, caracteristicile premium şi opţiunile de culoare îndrăzneţe.

De la Cream, Green, Lavender, Phantom Black şi până la opţiuni exclusive precum Gri, Roz sau Alb, Samsung Galaxy Z Flip3 5G are variante pentru fiecare personalitate, ceea ce oferă un sentiment de libertate.

Mai mult, modelul vine cu noi carcase şi un inel care facilitează o mai bună prindere şi pliere a telefonului, iar ecranul principal reproiectat este de patru ori mai mare faţă de prima generaţie de Galaxy Z Flip.

Acest ecran reproiectat într-un mod inovator le permite utilizatorilor să îşi urmărească notificările şi mesajele, fără a deplia dispozitivul. Acelaşi lucru este valabil şi când vine vorba de plăţi, unde Samsung Pay te aşteaptă pe ecranul principal.

Galaxy Z Flip3 5G vine la pachet cu unele dintre cele mai noi funcţii ale camerei, iar realizarea unui selfie fără a-ţi folosi mâinile nu a fost niciodată mai uşoară decât este în Flex Mode.

Fie că vrei să te relaxezi, să vizionezi un conţinut de pe YouTube sau o emisiune TV, noile boxe stereo integrate îţi oferă un sunet captivant cu o claritate impresionantă.

De asemenea, te poţi juca pe ecranele smartphone-ului tău atunci când este aşezat în Flex Mode, pentru că tu deţii controlul asupra noului capitol al inovaţiei mobile.

 

Seria Galaxy Z vine alături de Buds2

 

Galaxy Buds2 sunt gândite pentru a fi purtate o zi întreagă, cu o calitate premium a sunetului, indiferent de condiţii.

Buds2 vine în completarea unei game care a satisfăcut utilizatorii prin modele precum Galaxy Buds Live sau Galaxy Buds Pro, întrucât noua generaţie este partenerul perfect al dispozitivului tău Galaxy.

Difuzoarele dinamice bidirecţionale şi caracteristica activă de anulare a zgomotului  sunt doar două dintre motivele pentru care Galaxy Buds2 sunt cea mai bună opţiune, fie că vrei să intri într-o videoconferinţă sau să asculţi muzică.

Acestea sunt disponibile în cele mai râvinte culori ale momentului, precum graphite, white, olive şi lavender.

 

Calitate premium la preţuri pentru tine

 

Preţurile cu care vin dispozitivele din noua generaţie Galaxy Z sunt gândite pentru a oferi cât mai multor clienţi posibilitatea de a accesa următorul capitol al inovaţiei mobile.

Galaxy Z Fold3 are un preţ recomandat care începe de la 8.899 de lei, în timp ce Galaxy Z Flip3 are un preţ recomandat care începe de la 5.199 de lei. Totodată, performantele Galaxy Buds2 vor fi comercializate cu preţul recomandat care începe de la 749 de lei.

Galaxy Z Fold3 şi Galaxy Z Flip3 sunt disponibile comercial în România din 27 august.