Travel

Un suporter spaniol al Atletico Madrid, ajuns la Bucureşti: Nu cred că aş fi ajuns să văd Bucureştiul dacă nu era finala Europa League

08 mai 2012 834 afişări de Mirabela Tiron
Din aceeaşi categorie

Alfonso, un suporter spaniol al echipei de fotbal Atletico Madrid, ajuns ieri seară pe aeroportul din Otopeni alături de alţi patru prieteni, spune că abia aşteapă meciul de mâine şi că imediat după ce a aflat că echipa pe care o susţine s-a calficat în finala Europa League s-a dus la o agenţie de turism locală să îşi cumpere un pachet.

"Am zburat cu un avion Blue Air din Madrid iar în Bucureşti mă voi caza la hotel El Greco, preţul pe care l-am plătit fiind de 50 de euro pe noapte. Este pentru prima oară când ajung în România, unde voi sta până vineri. Avem şi program de vizitat Bucureştiul după meci. Nu cred că aş fi ajuns în Bucureşti dacă nu era finala Europa League", spune el.

O parte din suporterii Atletico Madrid, ajunşi ieri seară pe aeroportul din Otopeni, au fost încântaţi de faptul că au putut să îşi facă încă din aeroport poze cu afişe şi bannere ce promovau finala Europa League.

Atletico Madrid va juca mâine meciul din finala Europa League cu Athletic Bilbao.