Travel

Travelfriend, cea mai scumpă valiză din lume - GALERIE FOTO

30 iun 2010 65 afişări
Din aceeaşi categorie

Unii nici nu îndrăznesc să o numească "valiză", mai ales că însăşi firma producătoare o numeşte "no suitcase". Dar cu siguranţă poate fi considerat unul dintre cele mai scumpe lucruri pe care să le treci pe lista "de luat în vacanţă". Poartă numele Henk Travelfriend şi costă 20.000 de dolari.

Valiza Henk nu aduce purtătorului doar statutul de "luxury traveler". Producătorul a ales să permită cumpărătorilor să personalizeze până în detaliu acest "bagaj". Cei care îşi achiziţionează "prietenul de călătorie" pot alege din cele 15 texturi, combinaţii şi culori ale catalogului Henk. Printre acestea se numără "carbon glossy" şi calfskin într-o varietate de culori şi motive (struţ sau crocodil, spre exemplu).

Fiecare dintre aceste combinaţii pot fi alese pentru exterior, pentru sertarele de interior sau pentru cadru. Există două opţiuni şi pentru încuietoare - fie cu logo sau cu monogramă. Valiza Travelfriend de la Henk se deschide pe ambele părţi şi dispune de un mâner extensibil şi de roţi retractabile.