Travel

Roger Federer despre locurile sale preferate din lume

28 iun 2013 1175 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Tenismanul Roger Federer, cunoscut ca unul dintre cei mai buni jucători din lume, este originar din Elveţia însă a călătorit peste tot în lume. Printre turneele sale din Melbourne, Paris, Londra şi New York tenismanul încearcă să strecoare şI două trei vacanţe pe an, scrie The Telegraph  

Roma este oraşul său preferat pentru că tenismanul iubeşte locurile tradiţionale şI mâncarea Italiană, însă vacanţele şI le petrece deseori pe plajele liniştite din Mauritius, Seychelles, Thailanda şI insulele Caraibe. “ Dacă aş fi o persoană mai puţin activă, cu un job la birou poate aş prefera vacanţe mai aventuroase dar pentru moment, vreau doar să ma relaxez şI să simt nisipul între degete”, a spus Federer pentru the Telegraph.

Antrenamentele de tenis au loc întodeauna în Dubai, unde tensimanul merge din 2004 şI unde deţine şI un apartament. “E un loc incredibil. în urmă cu câţiva ani am jucat cu Andre Agassi un meci pe cel mai înalt teren din lume, pe heliport-ul hotelului Burj Al Arab”, mai spune Federer.

CitiţI întreg interviul aici