Travel

Locurile în care orice turist îşi doreşte să ajungă

25 iun 2014 4222 afişări de Mihai Clinciu
Din aceeaşi categorie

Chiar dacă există şi persoane care îşi doresc să ajungă în locuri cât mai puţin accesibile şi, eventual, de care să fi auzit cât mai puţină lume, majoritatea ne dorim să vizităm aproximativ aceleaşi locuri.

Asta pentru că auzim atât de multe lucruri frumoase despre ele încât trebuie să ne convingem cu ochii noştri că, într-adevăr, ele merită văzute măcar o dată în viaţă.

Mashable a realizat un top al locurilor în care îşi doresc să ajungă cei mai mulţi oameni de pe planetă, în funcţie de numărul pin-urilor de pe Pinterest. Că primul loc a fost câştigat detaşat de oraşul Paris, probabil că nu mai miră pe nimeni, cu toţii ştim cât de iubită este capitala Franţei de către turişti. Dar că locul doi a fost acaparat tot de “Oraşul Luminilor”, de data aceasta graţie Turnului Eiffel, asta e deja prea mult. Din fericire, şi nu o spunem pentru că nu ne-ar plăcea Parisul, ci de dragul diversităţii, în acest top se regăsesc şi alte locuri. Pe unele e posibil să le fi vizitat, de unele dintre ele ai auzit, dar sunt şi câteva care pot fi surprinzătoare chiar şi pentru cei mai împătimiţi “călători prin lume”.

Citiţi pe www.gq.ro mai multe despre aceste destinaţii.