Travel

Gerard Depardieu şi-a lansat propria companie de zbor.

18 ian 2014 402 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Starul de cinema şi-a numit compania Cyan R , în cinstea rolului principal pe care acesta l-a avut în filmul “Cyrano de Bergerac “, din 1990, scrie luxuo.com.

În noiembrie anul trecut, actorul a fondat o companie special pentru a-şi putea “parca” avionul privat şi eventul, pentru a-l închiria celor interesaţi. Avionul se află în aeroportul Lesquin, în afara oraşului francez Lille şi  în apropierea oraşului Estaimpus, la graniţa cu Belgia, unde actorul locuieşte pentru moment. Conform presei internaţionale avionul va efectua curse pentru pasageri dar şi curse cargo.

Plictisit de actorie, după cum a declarat pentru un ziar franţuzesc, Depardieu a deschis şi o cramă ce distribuie pentru doritori vinuri semnate chiar de el dar şi de colegi de breaslă precum Brad Pitt şi Angelina Jolie.

Actorul mai deţine de asemenea un hotel în Estaimpus  şi plănuieşte să deschidă un restaurant gourmet, în Tournai, în apropiere de Estaimpus, până la finalul lui 2014. O parte din investiţiile sale vor ajunge şi în domeniul afacerilor imobilare.