Pentru gurmanzii care vor să încerce de la mirodeniile Indiei până la reţetele faimoase ale bucătarilor francezi, fără să fie nevoie să călătorească, s-au inventat variantele mini ale experienţelor haute cuisine.
David Klein, inventatorul american al Jelly Belly, drajeurile mini gourmet cu o singură aromă, s-a gândit să adune diferite arome din lumea întreagă pentru a realiza cele mai scumpe bomboane din lume. Acestea se numesc David's Signature Beyond Gourmet Jelly Beans, costă 500 de dolari şi se vând într-un borcan de cristal. Jeleurile exclusiviste sunt împachetate în foiţe de aur de 24 de carate şi oferă o călătorie senzorială prin cele mai exotice şi fine delicatese adunate din toate colţurile lumii -de la mirodenii, ierburi, rădăcini, flori, fructe şi alune, populare în diferite ţări. Aromele drajeurilor au fost inspirate şi de cele mai cunoscute restaurante din lume, incluzând bucătăriile chef-ilor Jose Andreas şi Ferran Adria de la El Bulli, din Spania.
Bomboanele vor fi expuse săptămâna aceasta în cadrul Sweets&Snacks Expo din Chicago, sub atenta supraveghere a bodyguarzilor.