Travel

Cum poţi să deguşti toate delicatesele lumii pentru doar 500 de dolari

26 mai 2011 155 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Cum poţi să deguşti toate delicatesele lumii pentru doar 500 de dolari

Pentru gurmanzii care vor să încerce de la mirodeniile Indiei până la reţetele faimoase ale bucătarilor francezi, fără să fie nevoie să călătorească, s-au inventat variantele mini ale experienţelor haute cuisine.

David Klein, inventatorul american al Jelly Belly, drajeurile mini gourmet cu o singură aromă, s-a gândit să adune diferite arome din lumea întreagă pentru a realiza cele mai scumpe bomboane din lume. Acestea se numesc David's Signature Beyond Gourmet Jelly Beans, costă 500 de dolari şi se vând într-un borcan de cristal. Jeleurile exclusiviste sunt împachetate în foiţe de aur de 24 de carate şi oferă o călătorie senzorială prin cele mai exotice şi fine delicatese adunate din toate colţurile lumii -de la mirodenii, ierburi, rădăcini, flori, fructe şi alune, populare în diferite ţări. Aromele drajeurilor au fost inspirate şi de cele mai cunoscute restaurante din lume, incluzând bucătăriile chef-ilor Jose Andreas şi Ferran Adria de la El Bulli, din Spania.

Bomboanele vor fi expuse săptămâna aceasta în cadrul Sweets&Snacks Expo din Chicago, sub atenta supraveghere a bodyguarzilor.