Travel

Cea mai lungă croazieră din lume: durează 124 de zile, dar costă 1,6 mil. dolari

24 feb 2012 1882 afişări de Alexandru Matei
Din aceeaşi categorie
Cea mai scumpă croazieră din lume: durează 124 de zile, dar costă 1,6 mil. dolari

Compania Six Star Cruises a lansat cea mai luxoasă croazieră din lume: lungă de 124 de zile, costă 12.000 de dolari pe zi, dar tratamentul primit este regesc, scrie Daily Mail.

Croaziera cu un preţ de 1,6 milioane de dolari/cuplu cu plecare din Los Angeles include vizitarea a 28 de ţări, inclusiv Polinezia Franceză, Noua Zeelandă, Malaezia, insulele Maldive şi Mauritius.

Aventura începe atunci când clientul este preluat de acasă cu un elicopter Sikorsky. La masă li se va servi caviar Beluga în valoare de 6.300 de dolari/kilogram sau ceai Da Hong Pao extras din plante vechi de 1.000 de ani care sunt atât de rare încât costă peste 3.100 de dolari/kilogram.

În timpul zborului către Los Angeles se va servi cea mai bună şampanie din lume, Dom Perignon Rosi. Zborul spre SUA se va face cu un Boeing Business Jet decorat la interior cu lemn de mahon şi aur.

Pe aeroportul din Los Angeles va aştepta o limuzină Rolls Royce Phantom, iar călătoria pe mare se va face la bordul vasului Silver Whisper, parte a portofoliului de vase de lux Silversea.

Apartamentul de pe vas are două dormitoare de peste 90 de metri pătraţi, două băi ornate cu marmură, o cameră de zi, un bar şi două verande.

Pachetul mai include şi un sejur de patru zile la hotelul de lux Beverly Wilshire Hotel din Los Angeles înainte de croazieră şi încă patru zile într-un apartament de 11.000 de dolari pe noapte din Sunset Island, Miami.

Până acum Six Star Cruises nu a dezvăluit dacă au avut clienţi pentru "croaziera vieţii".