Travel

Ce gadgeturi trebuie să luaţi în concediu - GALERIE FOTO

01 iun 2011 320 afişări de Bogdan Petre
Din aceeaşi categorie

Oriunde aţi petrece timpul în această vară, accesoriile electronice vor fi însoţitoare permanente. Utilitatea unei tablete, a unui smartphone de ultimă generaţie, a unui binoclu sau a unei camera foto în bagaj nici nu mai poate fi pusă în discuţie.

1. Asus Transformer - Tabletă sau notebook?

În pragul sezonului de vară, un imens val de tablete cu Android Honeycomb a lovit şi ţărmul magazinelor din România. Dintre toate, Transformer-ul celor de la Asus se distinge atât prin aspectul premium cât şi prin soluţia de andocare cu tastatură qwerty, touchpad şi baterie suplimentară pentru extinderea autonomiei până la 16 ore. O tabletă care se poate transforma într-un notebook veritabil, soluţie mai avantajoasă şi ergonomică în momentele în care aveţi de redactat documente lungi.

Are un ecran de 10.1 inchi care afişează o rezoluţie de 1280x800 pixeli, se bazează pe ultima generaţie de procesoare dual-core Tegra 2 la 1 Ghz de la Nvidia iar stocarea poate fi de 16 sau 32GB, după preferinţe. Videochat-urile pot fi susţinute atât de camera frontală dar şi de cea principală de 5 Megapixeli, pentru a le arăta interlocutorilor peisajele care vă încântă.

Împreună cu Android-ul 3.0, un sistem de operare creat special pentru tablete, Transformer-ul poate asigura suportul pentru orice tip de activitate, informare, studiu, lucru sau chiar divertisment, totul într-o manieră intuitivă şi foarte simplă. Modelul cu stocare pe 32GB şi docking are un preţ de aproximativ 2.600 de lei, www.koyos.ro.