Travel

Cât te costă să evadezi în... Bucureşti

24 nov 2011 1295 afişări de Mirabela Tiron
Din aceeaşi categorie
Cât te costă să evadezi în... Bucureşti. Vedeţi aici vacanţele de tip city break cu destinaţia Bucureşti

Reţeaua hotelieră Ibis România, parte a grupului internaţional Accor, a lansat pachete de tip city break în Bucureşti, cu scopul de a atrage mai mulţi turişti în capitala României.

Pachetele city break promovează viaţa de noapte din Bucureşti, muzeul Antipa şi obiectivele turistice de pe Calea Victoriei.

"Vrem ca Bucureştiul să devină o destinaţie de vacanţă, atât pentru turiştii români din alte oraşe, cât şi pentru turiştii străini", a declarat Ioan David, directorul general al Ibis România.

Reţeaua Ibis operează patru hoteluri de trei stele în România, dintre care două în Bucureşti şi câte unul la Constanţa şi Sibiu. În total, reţeaua Ibis operează 760 de camere. Radu Enache este proprietarul celor patru hoteluri.

Preţul pachetului numit "Ibis Bucharest Nightlife" este de 76 de euro de persoană şi include două nopţi de cazare în timpul weekend-ului cu mic dejun şi un tur al barurilor şi cluburilor din Bucureşti, cu băuturi incluse în patru localuri.

Pachetul "Ibis Promenada pe Calea Victoriei" cuprinde un tur cu ghid însoţitor pe Calea Victoriei, în care sunt prezentate clădirile istorice, două nopţi de cazare. Preţul pachetului este de 76 de euro.

Cel de-al treilea pachet city break, "Ibis Redescoperă Muzeul Antipa", propune, pe lângă două nopţi de cazare cu mic dejun şi welcome drink, o vizită la muzeul Grigore Antipa, redeschis recent în urma modernizării. Pachetul costă 62 de euro de persoană, iar copii au reduceri de până la 93%.