După Afaceri

TOP 10 destinaţii turistice în Europa

02 iul 2014 3440 afişări de Mihai Clinciu
Din aceeaşi categorie

Din ce în ce mai puţini români aleg să îşi petreacă vacanţa la noi în ţară. Unii sunt nemulţumiţi de condiţii, unii de preţuri, iar alţi pur şi simplu vor să mai vadă şi alte ţări. Din nefericire pentru ei, mulţi îşi aleg destinaţiile în necunoştinţă de cauză, astfel că ajung în locuri care nu sunt cu nimic superioare celor din România, ba chiar dimpotrivă.

Pentru ca tu să nu păţeşti acelaşi lucru, ne-am gândit să căutăm un top al destinaţiilor de vacanţă din Europa.

1.       Grecia. Este una dintre cele mai bune destinaţii de vacanţă dacă luăm în considerare raportul calitate-preţ. Indiferent dacă vrei să mergi în concediu pentru a te odihni sau, din contră, pentru a o ţine într-o continuă distracţie, vei găsi cu siguranţă o staţiune pe placul tău.
2.       Ljubljana, Slovenia - E una dintre cele mai "verzi" capitale din Europa. Poate că până acum acest oraş nu îţi spunea prea multe, însă crede-ne pe cuvânt că odată ce ai ajuns acolo, nu numai că o să îţi doreşti să stai cât mai mult, ba chiar o să iei în considerare o mutare permanentă.
3.       Cornwall - Toţi cei care îşi propun să ajungă în Marea Britanie au ca primă opţiune Londra, însă britanicii au mult mai multe de oferit. De exemplu, poţi alege cu încredere zona din sud-vestul Angliei.

Citiţi pe GQ continuarea topului destinaţiilor de vacanţă din Europa.