Style

William şi Kate şi-au amânat luna de miere. Prinţul se va întoarce la muncă luni

30 apr 2011 1002 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie
William şi Kate au plecat în luna de miere

William şi Kate îşi amână luna de miere şi vor petrece weekend-ul în Marea Britanie, urmând ca de luni prinţul să-şi reia atribuţiile de pilot. Proaspăt căsătoriţi, William şi Kate au petrecut prima lor noapte ca un cuplu regal la Palatul Buckingham, de unde au plecat într-un elicopter sâmbătă dimineaţa.

Cei doi nu îşi vor petrece însă luna de miere în perioada imediat următoare, timp de două săptămâni, în afara ţării, aşa cum a fost relatat anterior în presă, ci se vor retrage undeva în Marea Britanie numai pentru acest weekend, potrivit dailymail.co.uk.

William se va întoarce luni la lucru, în calitate de pilot de elicopter de căutare şi salvare, iar cuplul va pleca ulterior şi într-o lună de miere, a cărei destinaţie nu va fi divulgată, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului St. James. Acesta a mai subliniat faptul că tinerii căsătoriţi au cerut presei să le respecte intimitatea atât în acest weekend, cât şi în luna de miere.

Se pare că cei doi îşi doresc să petreacă puţin timp împreună într-un cadru intim şi familiar, după celebrarea căsătoriei lor în faţa întregii naţiuni şi a lumii. Probabil că pentru aceasta, vor merge la Balmoral Estate, un domeniu al reginei, aflat la ţară în Scoţia, scrie Daily Mail.

Sâmbătă dimineaţa, când ducele şi ducesa de Cambridge au părăsit Buckingham Palace, ţinându-se de mână, Kate purta o rochie de culoare albastru deschis, o jachetă mai închisă şi pantofi cu platformă, iar William era şi el îmbrăcat lejer, în contrast cu ţinutele lor din ziua nunţii.

William şi Kate au petrecut până dimineaţa după nunta regală de vineri, la Palatul Buckingham, şi au avut peste 300 de invitaţi, prieteni şi membri ai familiei celor doi tineri.

Citeşte şi: