Style

Vreţi să vă căsătoriţi cu un prinţ sau prinţesă? Nu mai sărutaţi broaşte. Cele 7 reguli de urmat pentru a te mărita cu un prinţ

29 apr 2011 332 afişări de Adrian Voicu
Din aceeaşi categorie
Vreţi să vă căsătoriţi cu un prinţ sau prinţesă? Nu mai sărutaţi broaşte. Cele 7 reguli de urmat pentru a te mărita cu un prinţ

Vreţi să călcaţi pe urmele lui Kate Middleton şi să aveţi o nuntă princiară? Pentru asta nu trebuie să sărutaţi toate broaştele din lac, site-ul Badoo făcând un studiu în urma căruia a ajuns la "Cele şapte reguli de aur" pentru găsirea unui prinţ, scrie Reuters.

Astfel, după analiza a 107 relaţii romantice regale de la Al Doilea Război Mondial încoace, site-ul de socializare a ajuns la concluzia că cea mai bună strategie este să munciţi în mass-media sau în showbiz, să mergeţi la universitate - preferabil la Cambridge -, să vă apucaţi de un sport - tenis ar fi ideal - şi să începeţi să dansaţi la toate party-urile posibile din Europa, mai ales din Mondaco şi Scandinavia.

Şi de vreme ce Middleton l-a întâlnit pe priţul William la universitatea St. Andrews, Badoo consideră că universitatea este noul "târg de căsătorii regale".

De asemenea, sunt mai multe şanse ca prinţii europeni să aibă relaţii romantice cu oamenii de rând şi străini decât prinţesele.

"Doar 6% din prinţii europeni analizaţi în studiul Badoo au avut relaţii cu femei de acelaşi rang, comparativ cu 26% dintre prinţese".

"Petrecerile sunt noile broaşte. Cu cât participi la mai multe, cu atât ai mai multe şanse să întâlneşti un prinţ", se arată în studiu.

De asemenea, este important să participaţi la evenimentele sportive, fie ca spectator fie ca jucător, aceasta fiind încă o cale prin care puteţi întâlni prinţi europeni.

Cele Şapte Reguli de Aur pentru a te mărita cu un prinţ

1. Gândiţi global - aproape jumătate din prinţi se căsătoresc cu străini
2. Ţintiţi Europa - ideal, Monaco sau Scandinavia
3. Puneţi accent pe educaţie - universităţile sunt noua "piaţă de desfacere" a prinţilor
4. Pregătiţi-vă pentru petreceri - prinţilor le plac petrecerile
5. Apucaţi-vă de un sport - cea mai bună soluţie, jucaţi tenis
6. Obţineţi o slujbă în media sau showbiz
7. Deveniţi faimoasă - pentru a mări şansele ar fi bine să deveniţi o persoană faimoasă.